Belediye Başkanı Orhan YAVUZ Gurup Başkan vekili Sayın Erkan AKÇAY ve İstanbul Milletvekili Sayın Arzu ERDEM ile görüştü

Belediye Başkanı Orhan YAVUZ Mhp İstanbul Milletvekili Sayın Arzu ERDEM ve Sayın Erkan AKÇAY 'ı ziyaret ederek bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Orhan YAVUZ görüşmeler ile ilgili açıklamada bulundu;

''Yapmış olduğumuz bu görüşmelerde İlçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini Kıymetli Millet vekilimiz sayın Arzu ERDEM hanim ile istişare ederek yol haritası belirledik.

İstanbul milletvekilimiz sayın Arzu Erdem hanim efendi ile birlikte MHP gurup başkan vekilimiz Sayın Erkan AKÇAY'ı da ziyaret ederek, ilçemizin son durumu hakkında bilgi verip yol haritamızı anlattık.

Gurup Başkan vekili Sayın Erkan AKÇAY ve İstanbul Milletvekili Sayın Arzu ERDEM'e misafirperverliklerinden,ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.