Belediye Başkanı Orhan YAVUZ, Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay KALDIRIM ile Valilik Makamında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Orhan YAVUZ, Maden, Sivrice ve Ağın İlçelerinin sorunları ile ilgili Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay KALDIRIM ile Valilik Makamında bir araya geldi.

Başkan YAVUZ görüşme ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; ‘’İlçemizin gündem konusu olan afet bölgesi ile ilgili gelinen son noktayı değerlendirdik, afete maruz bölge içerisinde yaşayan vatandaşlarımız için afad başkanlığı tarafından Maden merkeze yapılacak konut ve işyerlerinin projesinin hazır olduğunu gördük, Proje kapsamında bulunan yapılacak olan konut ve işyerlerinin görsellerini de kamuoyu ile paylaşıyoruz. İlçelerimizin sorunları ve vatandaşlarımızın beklentilerini Sayın Valimize ilettik’’ifadelerine yer verdi.

Başkan YAVUZ açıklamasında ; Ayrıca Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay KALDIRIM’a MHP İl Başkanı Sayın Semih IŞIKVER’e Sivrice Belediye Başkanı Sayın Turgay GÜNDOĞAN’a Ağın Belediye Başkanı Sayın Ali USLU’ya ve MHP İl Meclisi gurup Başkan vekili Sayın Osman DİLEK’e ilgi ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.