Başkan YAVUZ Yaz Kuran Kursuna Katılan Minikleri Ödüllendirdi

Maden İlçe Müftülüğünün Maden Merkez Camisinde düzenlemiş olduğu yaz Kuran kursu etkinliğine, Maden Belediye Başkanı Orhan YAVUZ, Maden İlçe Müftü Vekili İbrahim AKSÖZ, Merkez Cami İmamı Kemal USAL, Gökhan BAYKARA, Hacı ÇAKMAK, Kız Öğrencilerine Eğitim veren Gülsüm USAL,Öğrenciler, Veliler ve Vatandaşlar katıldı.

Yaz Kuran Kurslarını tamamlayan 100'e yakın kız ve erkek öğrenciye, çeşitli hediyeler dağıtan Orhan YAVUZ, Maden Merkez Camisinde düzenlenen etkinliğe katılarak.''Çocuklarımızla birlikte olduk, onları çok mutlu gördük.Çocuklarımızı Eğiten, okutan eğitimcilerimize, hocalarımıza,onları kurslara gönderen anne ve babalara sonsuz teşekkür ediyoruz.''dedi.

Öğrencilere hitaben ''Sizler, Çevrenizi aydınlatan, ışıl ışıl parlayan, bulunduğunuz yeri Lavanta gibi kokarak süsleyen, Gelecek için sağlam bir inanç ve eğitim sürecinden sonra Ülkenize, İlçenize, çevrenize ve ailenize faydalı bireyler olmanın ilk adımını attınız.''diyerek, Minikleri tebrik edip hediyelerini takdim etti.